sunnuntai 26. heinäkuuta 2015

Kevät 2015 ja ostimme Lyckebon

Lyckebo tieltä katsottuna
21.5.2015 kävimme tutustumassa kohteeseen ja sehän miellytti. Valtavalla rinnetontilla kasvaa suuria tammia, omenapuita, marjapensaita, suuri hevoskastanja  ja koivuja isoa kuusta unohtamatta. Jopa villiintynyt mansikkamaa löytyy sekä vadelmaa.

50-luvun omakotitalo, joka alunperin oli kaksi asuntoa käsittävä. Yksi alakerrassa toinen yläkerrassa. Näimme tässä potentiaalia muuttaa talo yhden perheen taloksi, meidän projekti siis alkoi tästä.

Ja pihan puolelta

3 kommenttia:

  1. Mielenkiintoinen projekti. Siinäkin mielessä itseäni kiinnostava, että meillä on myös projektina 50-luvun talo, alunperin paritalo, jossa on tainnut asustaa kolmekin perhettä jossain vaiheessa. Teidän talo näyttää funkkistyyliseltä kuvissa. Tykkään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kurkkasin kuviasi, kauniin värinen teidän talo. Oletteko mantereella vai saaristossa. Meistä tuli tämän projektin myötä saaristolaisia, auringonlaskukuvassa pilkottaako taustalla myös vesi? Juu funkkistyylinen "laatikon muotoinen" talo tämä on, itse ihastuin mm tuohon neliömuotoon, yläkertakin on täyskorkea siis.

      Poista
    2. Kiitos, remonttia on tehtykin tosiaan PALJON vuodesta 2012 alkaen ja vielä riittää...
      Olemme mantereella, järvimaisemissa. Eli isohko Pyhäjärvi siellä kuvissakin pilkottaa. Ikkunasta meillä on jokinäkymät yhteen suuntaan ja muuten peltoja.
      Saaristo on kyllä erityisen viehättävää paikkaa asustella, joten onnea vaan, olette päätyneet hienoon taloon ja paikkaan :)

      Poista